mandag den 12. oktober 2009

Efterårsferie kuller???

Det er sådan en lidt underlig dag i dag: mandag i en efterårsferie hvor det meste kommer til at gå op i logistik - 5 afleveringer og 7 afhentninger, fordelt over det meste af ugen. Dragerne svinger mellem utålmodighed, mandags-hyper, ugidelighed og beklagelser over mangel på legekammerater.

Jeg venter bare... og søger, læser, leder, venter, venter, venter og undres så pludselig over en dræber-mail med besked om at de ikke engang gider se mig til samtale :-( så meget for forudgående besøg, velformuleret ansøgning og gode mavefornemmellser - bah!!!


Håber den anden ansøgning får en bedre modtagelse.


Imens kan jeg så brænde lidt mere ventetid af på at lege med Googles oversætter... Har ikke erfaring med hele tekster, plejer kun at bruge den til enkeltord... og det udviklede sig så til et grineflip af de bedre.
For sjov får du også muligheden for at grine med, og hvis du kan se det komiske i at en strikkeopslåning kan blive til en valgkamp, ja så er vores humor nogenlunde på bølgelængde :-)


Originalen er hentet her


Sidelæns Curly Fries Vest Det gode ved denne stilfulde, alsidige vest er, at eftersom det er strikket sidelæns, man strikker det til at passe din størrelse. Når du kommer til, hvor din ærmegab er, du begynder ærmegab virkelig så enkelt! Fordi det er strikket på denne måde, vil dette mønster snakke dig gennem konstruktion i forhold til at give konkrete tal.
Materialer: Blossom af Noro (farve # 12, der anvendes til prøve): 6 fed for store, færre til andre størrelser
USA størrelse 10,5 nåle (24 cirkulære eller 14 straight)
Målebånd
Stitch markører
Mønster Forkortelser:
CO = Slå
BO = Bind off
PM = sted markør
Sts = masker
DI = Double Stigning. Arbejde en fordobling på denne måde: at gøre en regulær stigning (strikkes ind i fronten og bagsiden af søm), men i stedet for at løfte det ud af den venstre nål, man strikker på fronten af den maske igen, og løft den ud , hvorved tre masker ud af en.

Strikkede stemmer på: strikke en maske uden at løfte det ud, og placere den maske, du lige har lavet på den venstre nål.
Instruktioner: Med størrelse 10,5 nåle, CO 45, PM, CO 10 Række 1: Din første 10 masker (op til søm markør) vil oprette din krøllede skåle. Har en dobbelt stigning (DI) i hver af disse 10 m. Slip markør og strik til enden af rækken.
Række 2: Strik
Række 3: BO alle masker før markør (29 masker; en tilbage før markør), slip markør, strik til enden af rækken.
Række 4: Strik
Række 5: Strik
Række 6: Strik, tænd dit arbejde, og ved hjælp af strikkede stemmer på, stemmer på 9 m. Gentag rækker 1-6 i 3 inches, så CO 12 m ved hals kant (modsat den krøllede frites ende). Arbejde, indtil du når dine personlige skulder bredde. Bind-off så mange masker som ønsket for ærmegab. Jeg bundet rabat på 25, kan nogle foretrækker en dybere / længere ærmegab. Du kan finde dit nummer af masker ved at måle fra toppen af din skulder, hvor du vil have din ærmegab til ende, og derefter lægge målebånd om en fast del af din strikning og tælle, hvor mange masker, der tager. Fortsætter i mønster, strik indtil bredden af din ærmegab er gjort (min bredde var 4), så stemmer på det samme antal masker du bundet ud på at gøre ærmegab (dette gøres på den modsatte ende af jeres krøllede frites). Fortsæt på denne måde, gør dit "krøllede frites," for bredden af din ryg, indtil du når den modsatte ærmegab kant. Bind ud det samme antal masker, der anvendes på den tidligere ærmegab. Strik bredden på ærmegab (igen, og holder din "krøllede frites" going!), Og stemmer på det samme antal masker på vej ud til ærmegab. Strikke vesten front for så mange inches, som du gjorde på den anden vest front, standsning 3 korte af kanten. På de 3 mærke, at BO 12 m på hals kanten kamp i halsudskæringen på den modsatte vest frontsmækken. Din BO række bør falde sammen med en krøllet yngel binde start rækken for at få matchende kant fronter. BO alle m. Sy skuldersømmene. Weave i alle ender og nyd

1 kommentar:

christunte sagde ...

Hey - du har fået en award!